Carregant...

Detall de notícia

  • El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, i el president del Morabanc Andorra, Gorka Aixàs. (Foto: BCA)
Per Redacció, 12/07/2022 A LES 13:21

El comú d'Escaldes-Engordany i el Morabanc renoven el conveni de col·laboració

Escaldes-Engordany.- El conveni de col·laboració que vincula el comú d'Escaldes-Engordany i el Morabanc Andorra s'ha renovat per una temporada més. Així ho han escenificat avui, el cònsol menor de la parròquia escaldenca, Quim Dolsa, i el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs. La corporació ha mantingut l'import de les temporades anteriors, malgrat el descens a LEB, mostrant així el suport decidit en el projecte.

Aixàs ha destacat que "la vinculació entre les dues entitats està marcada des dels inicis de la història del club i que això continuï sent així és tot un orgull per al BCA" i ha afegit que "el BCA és un club que està integrat al país d'una manera molt especial i després de l'accident de la temporada passada crec que era important ajudar el club en aquest intent de tornar a la lliga ACB". Per la seva part, Dolsa ha comentat que el "BCA és un club que està integrat al país d'una manera molt especial i després de l'accident de la temporada passada crec que era important ajudar el club en aquest intent de tornar a la lliga ACB".

L'acord inclou que el Comú d'Escaldes-Engordany patrocinarà l'equip de capacitats especials del club i que el pavelló del Prat Gran serà la seu dels partits d'aquest equip així com dels entrenaments. També s'hi recull que el primer equip del Bàsquet Club MoraBanc Andorra jugarà un partit amistós de pretemporada al Prat Gran d'Escaldes-Engordany en el marc del Trofeu Escaldes-Engordany.