• La classificació de la prova dels 1.500 metres. (Foto: )
Per Redacció, 03/07/2022 A LES 10:32

Espectacular 5a posició de Pol Moya als 1.500 dels Jocs del Mediterrani

Andorra la Vella.- La temporada de Pol Moya està sent, simplement, espectacular. El fondista està rendint a un gran nivell en cada una de les curses en els que participa i ahir, a Orà, no va ser una excepció. Moya va fer història i ja s'ha convertit en l'esportista que ha tret un millor resultat en uns Jocs del Mediterrani gràcies a la cinquena posició en la prova de 1.500 metres llisos. L'atleta va tocar el podi en moments de la cursa, però finalment es va veure relegat a la cinquena posició, doncs davant tenia corredors de gran nivell com el francès Habz o el marroqui Sadiki. Precisament Habz va aconseguir la victòria amb un temps de 3:41:65, mentre que l'andorrà va entrar a menys de dos segons (3:43:58) completant una cursa molt bona. En la mateixa disciplina, Nahuel Carabaña va fer 12è.