Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la FAF, Fèlix Àlvarez. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 30/06/2022 A LES 21:20

Els dos primers partits de la Conference League es jugaran al Nacional segons el president de la FAF

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma, el proper dia 7, i l'Atlètic Escaldes, el 14 de juliol, jugaran els seus compromisos de la Conference League a l'Estadi Nacional. Així ha explicat el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Àlvarez, abans de començar l'assemblea general de la FAF aquesta tarda. "No hi ha temps material per poder fer els canvis davant de la UEFA" ha detallat el president que ha dit que "l'equip maltès, que ha de jugar el dia 7 ha fet una queixa formal a la UEFA perquè no saben encara on jugaran". En aquest sentit, Àlvarez ha afegit que "en cap cas, la UEFA no ens ha dit que els partits no es puguin jugar fora d'Andorra, sinó que el que no es pot fer és canvis d'ubicació amb tan poc temps, perquè els equips ja tenen els seus plans de viatge fets".

No obstant això, el president de la FAF sí que ha apuntat a més marge de cara al partit de l'Inter, que és a finals de juliol. "En aquest cas, tenim més temps per estudiar algun canvi, i el Comunal és una molt bona opció" ha dit. El president però, ha indicat que "nosaltres teníem les dates del Nacional demanades i, a dia d'avui, encara ningú ens ha dit que no es pugui jugar".

D'altra banda, Àlvarez ha parlat d'alguns dels altres temes que es tractaran en l'assemblea. "Una de les propostes que hi ha sobre la taula és l'ampliació de la Primera Divisió a 10 equips, a partir de la temporada 23-24" ha declarat. A més a més, un altre dels temes importants que s'abordaran, a nivell pressupostari, és la construcció de la ciutat esportiva que la FAF ha de fer a Encamp. En aquest punt, el president ha reconegut que la situació està aturada perquè "les propostes de construcció han estat molt més elevades que el pressupost que teníem previst" i ha afegit que "no farem cap cosa forassenyada i haurem d'estudiar-ne la viabilitat". Caldrà veure finalment que sortirà de l'assemblea, que s'està realitzant en aquest moment a l'Hotel Art d'Andorra al Vella.