Carregant...

Detall de notícia

  • Els atletes andorrans, al centre, amb la vestimenta oficial dels Jocs del Meditarrani. (Foto: Andbank)
Per Redacció, 20/06/2022 A LES 15:27

Andorra presenta la delegació dels Jocs del Meditarrani

Escaldes-Engordany.- La sala Manuel Cerqueda de la seu d'Andbank ha estat l'escenari de la presentació de la delegació andorrana que participarà en els Jocs del Mediterrani entre el 25 de juny al 5 de juliol, a la localitat algeriana d'Oran. El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, ha manifestat que "aquesta delegació té més importància que de costum, perquè hi ha molts joves i són els que van pujant i faran possible dur endavant els èxits per als següents jocs". El president ha afegit que"serà un plaer treballar per al 2024 a París i sobretot per al 2025, que seran els Jocs dels Petits Estats a casa".

Al seu torn, el representant d'Anbank, Josep Maria Cabanes, ha dit que espera que els esportistes "puguin aconseguir els millors resultats, que sabem que ho intentaran". També ha comentat que "per Andbank és un plaer continuar apostant pels esportistes del país, i competició rere competició ens van demostrant que hi ha un bon planter al país que segueix amb molt esforç i treball per assolir grans resultats".

El cap de la missió del COA, Jordi Orteu, ha recordat que els integrants de la delegació seran en petanca, Frédéric Breton i Jon Fortes, en karate serà Sandra Herver; pel que fa a la natació seran Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina, Mònica Ramírez i Nàdia Tudo i finalment, en atletisme hi aniran Nahuel Carabaña, Pol Moya, Bruna Luque i Carlota Málaga.