• La pilot britànica, Emma Bristow. (Foto: Trial GP)
Per Redacció, 20/06/2022 A LES 11:56

Bou es refà i s'imposa en la segona jornada del Trial d'Andorra

Sant Julià de Lòria.- Finalment, Toni Bou va aconseguir la victòria al Trial d'Andorra. El pilot afincat al Principat va acabar en primera posició en la jornada d'ahir, superant totes les zones marcant només 18 punts, pels 28 que va marca el segon classificat, Adam Raga. El tercer en discòrdia va tornar a ser Jeroni Fajardo, mentre que Jaime Bustos, el principal rival de Bou en el mundial, va millorar les seves prestacions i es va classificar en quarta posició.

Quelcom similar va passar en Trial GP Women. Emma Bristow va recuperar les millors sensacions i en un bonic mà a mà amb Berta Abellán, es va imposar. Així doncs, les dues pilots van invertir les posicions del dissabte, on l'espanyola havia estat primera i la britànica segona. En Trial 2, els dos primers classificats del podi van canviar, i Pablo Suárez i Arnau Farré es van situar priemr i segon respectivament. Sondre Haga va tancar el podi. Finalment, en Trial 3, els pilots britànics van tornar a dominar la prova. Harry Hemingway va acabar primer, seguit de George Hemingway i Jamie Galloway.

En acabar la prova, la presidenta de la Federació de Motociclisme d'Andorra, Natàlia Gallego, va comentar que "malgrat les molt altes temperatures del cap de setmana, un any més hem pogut gaudir d'un gran cap de setmana de trial a Sant Julià de Lòria, amb els millors pilots del món en competició en magnífiques zones de roques i riu, que sempre fan que el TrialGP d'Andorra sigui una de les proves més exigents i espectaculars del calendari internacional". Gallego ja va emplaçar a tothom en l'edició de l'any vinent, que serà ja la 25 que acollirà Andorra, d'ençà que el 1992 es va viure la primera.