Carregant...

Detall de notícia

  • El resident Albert Costa durant la competició a Paul Ricard. (Foto: Brecht Decancq)
Per Redacció, 05/06/2022 A LES 13:07

El pilot resident Albert Costa frega la victòria a les 6 hores de Paul Ricard

Andorra la Vella.- El Lamborghini Huracan dorsal #63 del pilot català Albert Costa va liderar les 6 hores de Paul Ricard i va estar a un pas d’assaborir la victòria. Malauradament, una punxada que també va trencar les llums posteriors li van fer perdre quatre posicions a la carrera del GT World Challenge, finalitzant sisè.

El primer Lamborghini #63 de l’equip suís Emil Frey va sortir en la sisena posició i va aconseguir posicionar-se líder durant el primer stint. El pilot català, Albert Costa, que va disputar el segon i cinquè stint, va protagonitzar de nou un pilotatge constant i sense error que li van permetre mantenir el cotxe al capdavant. Desafortunadament, quan faltava una hora per finalitzar la carrera, el Lamborghini #63 va patir una punxada a la roda posterior esquerra. Malgrat això, Costa va aconseguir pilotar el cotxe amb tres rodes i va perdre una única posició, quedant tercer. Durant el sisè i últim stint, amb l’italià Mirko Bortolotti al volant, un problema en les llums posterior provocat per la punxada va obligar-lo a parar. Aquest segon contratemps va fer caure Lamborghini #63 quatre posicions, quedant sisè.

Amb la sisena posició, el Lamborghini #63 continua sumant punts al GT World Challenge. La pròxima carrera d’aquest campionat són les emblemàtiques 24 horas de Spa Francorchamps. Abans, el pilot català té una cita a Zanvoort amb l’ADAC GT Masters els dies 25 i 26 de juny.