Carregant...

Detall de notícia

  • La tenista andorrana Vicky Jiménez durant el partit. (Foto: )
Per Redacció, 10/05/2022 A LES 20:13

Vicky Jiménez obté la primera victòria a l'ITF de la Bisbal després de dos mesos lesionada

Andorra la Vella.- Vicky Jiménez ha aconseguit aquest dimarts la seva primera victòria a l'ITF de la Bisbal. Es tracta del seu primer torneig professional després de la lesió que l'ha obligat a estar de baixa durant dos mesos. L'andorrana, de tan sols 16 anys, s'ha imposat amb molta consistència a la mexicana Marcela Zacarías, amb resultat de 6-3 6-3.

En una entrevista, la tenista andorrana ha assegurat estar al 100% recuperada de la lesió. De fet, ha confessat que la lesió que ha estat una alerta de què havia de fer una pausa després d'uns mesos molt durs, i que aquest temps li ha permès "tornar a ser una noia normal de 16 anys". Tot i això, assegura que "el tenis és la seva vida" i es marca grans objectius pel futur. "Aquest any m'agradaria passar una qualificació d'un Grand Slam, seria un gran somni", ha manifestat, assegurant que el seu objectiu realment és gaudir i preparar-se. "Quan tingui 18 o 19 anys, vull estar al top", ha remarca.

El següent partit de Jiménez serà aquest dijous en la segona ronda del Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès Ciutat de la Bisbal.