Carregant...

Detall de notícia

  • Els col·laboradors i alguns participants de la cinquena edició de la Jorma Urban Trail. (Foto: L. G.)
  • La roda de premsa de presentació de la competició que se celebrarà el dissabte 7 de maig a Escaldes-Engordany. (Foto: L. G.)
  • Un moment de la roda de premsa d'aquest dijous per presentar la cinquena edició de la Jorma Urban Trail i la primera de la Jorma Urban Bike. (Foto: L. G.)
Per L. G., 28/04/2022 A LES 13:03

Els organitzadors de la Jorma Urban Trail donaran un euro de cada inscripció a l'associació AMMA

Escaldes-Engordany.- La cinquena edició de la Jorma Urban Trail d'Escaldes-Engordany, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig, manté el seu vessant solidari i donarà un euro de cada inscripció a l'associació de Malalties Minoritàries (AMMA) per promoure la divulgació i coneixement de les patologies de baixa prevalença que afecten un nombre reduït de la població.

Ho han manifestat el conseller d'Esports i TIC, Josep Batalla, i el cap d'Esports del comú, Julio Pintado, durant la presentació de la competició d'aquest dijous, en la qual han destacat que la cursa inclou una prova de crono escalada de ciclisme combinada tant en format individual o bé en parelles amb un recorregut de 8 quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d'Andorra de contrarellotge.

En aquest sentit, Batalla ha posat en relleu la necessitat d'incorporar una prova de ciclisme davant la importància i "l'embranzida" que està agafant aquest esport al país amb "l'arribada de cada vegada més ciclistes". El conseller també ha exposat que esperen una alta participació d'entre 320 i 330 atletes d'Andorra i internacional "que es desplacin fins aquí a conèixer la parròquia i gaudir de l'esport mitjançant aquesta cursa popular i familiar apta per a tots els públics" i, en referència a la prova ciclista, han limitat el nombre de corredors a cent, tot i que consideren que s'inscriuran una cinquantena de persones.

Els representants de la corporació han anunciat que enguany es recuperen els premis en efectiu amb 300 euros pel guanyador, 200 pel segon i cent pel tercer classificat. I han posat de manifest que gràcies a l'organització de la cursa no es tallarà el trànsit en cap moment. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del comú (www.e-e.ad) o bé, presencialment a la botiga Jorma Trail d'Andorra la Vella.