• Gemma Lluch creua la pilota per marcar el 2-1 definitiu. (Foto: FAF)
Per Redacció, 25/04/2022 A LES 13:13

Pas de gegant de l'ENFAF per mantenir-se a preferent

La Massana.- L'ENFAF va fer un pas de gegant, aquest dissabte, per tal de mantenir la categoria. Les jugadores entrenades per José Martín van aconseguir una victòria vital per mantenir la flama de la permanència viva. En un matx carregat d'èpica, l'ENFAF va donar la volta al marcador i es va acabar imposant per 2-1 al Cerdanyola a qui, a més a més, supera en la classificació.

Malgrat l'alegria final, el primer cop va ser de les de verd. Quan només faltava 8 minuts per arribar al descans, un rebot en una rematada va canviar per complet la trajectòria de la pilota i va superar a Cardoso, que no va poder fer res per aturar el cop de cap de Granados. Aquest gol provocava el descens de l'ENFAF a falta de dues jornades per acabar la fase.

El pas pels vestuaris va renovar les forces de les de José Martín, que ja havien sigut millors en la primera part, tot i que no es va traduir en gols. Als 7 minuts de la represa, Marina Fernàndez va aprofitar un rebot curt de la portera del Cerdanyola a una canonada de Sònia Carranca i va fer pujar l'empat en el marcador. La igualada no era suficient per a les locals, ja que les deixava en una situació complicada, amb només 2 punts i a 3 de la salvació amb 6 per jugar-se.

Conscients d'aquesta realitat, l'ENFAF va redoblar l'aposta i es va llançar per aconseguir la victòria. I el gol del triomf va arribar al minut 61. Una puntada llarga des de la defensa de Lia Gil va agafar la defensa del Cerdanyola sortint, fet que va aprofitar Gemma Lluch per córrer a la seva esquena. L'atacant, que està vivint el seu particularment brillant mes d'abril, va controlar, i més ràpida que ningú es va plantar davant Segura, a qui va batre amb un xut creuat, 2-1.

Amb aquesta victòria, les de José Martín sumen 4 punts, els mateixos que el Cerdanyola a qui superen per un millor gol average particular, doncs al camp de les catalanes van empatar fet que sumat al triomf de dissabte, els hi atorga aquest avantatge. Per mantenir aquesta posició, l'ENFAF ha de fer, com a mínim, els mateixos resultats que les verdes en els dos encontres que ambdós equips han de jugar contra el Pallejà i contra el Llerona.