Carregant...

Detall de notícia

  • Montellà, al centre, en el podi de la Pujada a Callús. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 25/04/2022 A LES 12:25

Victòria d'Edgar Montellà en la pujada a Callús

Andorra la Vella.- Edgar Montellà ha començat molt bé la temporada de curses de muntanya. El pilot encampadà es va imposar, aquest diumenge, en la Pujada a Callús-Sant Mateu en la categoria CM. A més a més, el seu resultat li va valer per ser el tercer millor temps en general i situar-se al capdavant de la classificació general. Amb aquest triomf, Montellà sumes dues victòries en les dues curses que s'han disputat en el Campionat de Catalunya de l'especialitat. 

En acabar la cursa, el pilot va dir que "no hi ha dubte que guanyar sempre és una satisfacció. A pesar de tot, aquí en Sant Mateu, tal com estava l’asfalt, crec que, si haguéssim portat els pneumàtics que portem habitualment, hauríem tingut més possibilitats d’estar en el calaix més alt del podi absolut". Montellà té ara la ment posada en la propera prova del Campionat d'Espanya de Muntanya. 

Podi per de la Casa
En la categoria de turisme, el també andorrà Gerard de la Casa va aconseguir pujar al podi. En aquesta ocasió el pilot de Gedith Center va ser superat per Jordi Gaig i per Joan Salvans, per finalitzar en tercera posició.