Detall de notícia

• Pau Bosch i Aaron Sànchez disputen una pilota dividida. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 11/04/2022 A LES 10:39

La UE Sant Julià aprofita l'empat en el derbi escaldenc per situar-se segona

Andorra la Vella.- Intensa primera jornada en el play-off pel títol de la Lliga Multisegur. I dels dos partits, el conjunt més beneficiat va ser la UE Sant Julià, que s'ha situat en segona posició a només tres punts del líder, que continua sent l'Inter Escaldes. Els lauredians es van imposar (2-1) a la UE Santa Coloma gràcies a un gol amb el temps pràcticament complet de Freire. Abans, els verds s'havien avançat en la primera part, gol que va neutralitzar Salomon Obama en l'arrencada del segon acte.

Per contra, la repetició del derbi escaldenc que ja es va viure entre setmana en les semifinals de la Copa Constitució va acabar amb la mateixa travessa, un empat. En aquesta ocasió Atlètic i Inter van acabar el matx amb 1-1. Van prendre la davantera els blaus, gràcies a Víctor Alonso al minut 11. La igualada no va arribar fins ben entrada la segona part, quan Artigas va batre Ruiz.

El Carroi, sentenciat
Tot i que matemàticament pugui quedar alguna opció, la derrota del Carroi en la primera jornada del play-off per a la permanència deixa l'equip capitalí molt tocat. La UE Santa Coloma els va golejar per 4-0 i els enfonsa, encara més, en el pou de la classificació. En l'altre partit, l'Ordino es va imposar a l'Engordany i pren 5 punts de distància vers els escaldencs, que estan en promoció de descens.