Carregant...

Detall de notícia

  • L'andorrà Mario Da Cruz a Baqueira Beret. (Foto: FAE)
Per Redacció, 10/04/2022 A LES 12:01

Mario Da Cruz acaba quart al Campionat d’Espanya absolut

Andorra la Vella.- Mario Da Cruz ha assolit la quarta posició al Campionat d'Espanya absolut de boardercross, que s'ha celebrat aquest dissabte a Baqueira Beret. L'andorrà s'ha quedat a les portes del podi a la gran final de la cursa, a la qual ha arribat després d'una competició molt sòlida. El guanyador ha estat l'espanyol Lucas Eguibar, amb Bernat Ribera segon classificat, tercer Álvaro Romero.

En les qualificacions, Da Cruz ha realitzat una bona posada en escena amb el quart temps: 49.56, amb +1.84 respecte al millor registre, que ha estat per a Álvaro Romero. En quarts de final, l'andorrà competia contra Lorenzo Jiménez, Marc Cornejo i Lucas Puigjane, i ha aconseguit imposar-se primer.

A les semifinals, Da Cruz ha acabat segon per darrere d'Álvaro Romero, en una cursa en la qual no ha volgut arriscar per evitar la caiguda i així assegurar el bitllet per a la final. Finalment, Da Cruz se situava segon de sortida a prop d'Eguibar, però al penúltim revolt l'andorrà ha caigut i ha finalitzat en la quarta plaça.