• Albert Rosas culmina una brillant jugada personal. (Foto: Sky Sports)
Per Eduard Piera, 25/03/2022 A LES 22:52

Albert Rosas s'exhibeix en la derrota d'Andorra sub21 a Anglaterra

Bournemouth.- Difícil partit per a l'equip sub21 d'Andorra, entrenat per Eloi Casals, en la visita a Anglaterra que, malgrat tot ha deixat el gol d'Albert Rosas que ben segur donarà la volta al món. La localitat de Bournemouth ha esgotat les 10.500 localitats del Vitality Stadium en un partit en què els britànics es volien refer de les dificultats que els andorrans els van ocasionar en el partit d'anada, en què només van poder guanyar per 0-1.

Fruit d'això, els locals han sortit a resoldre el partit des del principi, i ja en el minut 5, una internada de Livramento per banda dreta, ha acabat amb una centrada per Balogun, que lliure de marca, a rematat i ha aconseguit batre Ion Rodríguez. Mals minuts per als de Casals, que s'han vist superats per la pressió anglesa, i que ha obligat a intervenir en diverses ocasions al porter Ion Rodríguez, que ha estat molt encertat per mantenir el resultat.

No obstant això, a partir dels 20 minuts, Andorra s'ha començat a treure els complexos de sobre i, tot i cedir el domini territorial als locals, els visitants han començat a amenaçar al contracop. Als 25 minuts, una passada llarga per Ot Remolins ha acabat amb una falta sobre el migcampista. Albert Rosas ha executat el llançament del cop franc, des de més de 25 metres, i ha acabat sortint fora per poc. La resposta local no s'ha fet esperar i Ramsey, recollint un rebuig després d'una brillant aturada de Ion, ha etzibat una canonada que, aquest cop, no ha pogut aturar el porter andorrà, 2-0. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

En la tornada dels vestidors, poc ha trigat Anglaterra en fer pujar el 3-0. Al minut 54, Gibbs-White ha aconseguit tornar a batre Ion Rodríguez. La rèplica andorrana no es va fer esperar i va ser en forma de jugada espectacular per part de Rosas. El davanter del Monzón, al minut 63, ha robat una pilota al centre del camp, ha deixat assegut un rival, li ha tirat un canyo a un altre, i en l'u contra u davant Bursik, l'ha superat amb un xut ras creuat, per fer pujar el 3-1. Anglaterra, però s'ha mantingut ferma, i en el minut 80, una nova assistència de Livramento ha acabat amb gol de Gordon, que ha estat el 4-1 definitiu.

FITXA TÈCNICA

Anglaterra: Bursik; Thomas, Colwill, Harwood-Bellis, Doyle, Harvey, Elliot, Ramsey (Gomes, 81'), Balogun, Gibbs-White, Madueke (Gordon, 71') i Livramento.

Andorra: Ion Rodríguez; Àlex Alonso (Kilian, 88'), Robinat (Rodrigues, 72'), Èric Vales i da Cunha (Bellido, 36'); Brian Pubill (Palou, 72'), Ot Remolins, Klaus Babot, Joel Guillen; Albert Rosas (Silva, 88') i Izan.

Gols: 1-0, Balogun (5'), 2-0, Ramsey (33'), 3-0 Gibbs-White (54'), 3-1 Albert Rosas (63'), 4-1, Gordon (80').

Vitality Stadium: 10.500 espectadors.