• Lucía Martínez durant el seu exercici de barra. (Foto: CAS)
  • Les integrants del Club Artística Serradells amb les seves entrenadores. (Foto: CAS)
Per Redacció, 21/03/2022 A LES 09:47

Primer lloc per Martínez, en una jornada amb 3 podis per a l'Artística Serradells

Pamiers.- El Club Artística Serradells segueix de dolç, i en la segona tanda de competició de la Federal A francesa, que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat francesa de Pamiers, van aconseguir tancar amb 3 podis en categoria individual, sent Lucía Martínez, en la categoria de 10 a 11 anys, la primera classificada. La jove gimnasta va tancar una gran actuació en la qual va sumar un total de 40,35 punts, fet que li va valdre el triomf en la seva franja d'edat.

Pel que fa als altres dos, van ser dues terceres posicions obtingudes per Marta Valero i Ona Betrian. Valero va fer tercera entre les gimnastes de 12-13 anys sumant 39,850 punts, mentre que Betrian també va pujar al darrer calaix del podi en la categoria de 14-15 anys, amb un total de 43,950 punts. Aquests resultats li han valgut al club per classificar-se també en categoria individual per a l'Interdepartamental, que es disputarà en les properes setmanes a Flavin.

Ple de l'equip
La jornada no va ser només bona pels podis individuals, sinó que els diferents equips presentats per l'Artística Serradells van aconseguir el passi a la Final Regional, que es disputarà els dies 2 i 3 d'abril a Tarbes. L'equip de la categoria de més de 10 anys, format per Ona Betrian, Marta Valero, Lucía Martínez i Júlia Vilanova va fregar la classificació per la Selecció del Trofeu Federal, on es van quedar a menys d'un punt (0,850) d'obtenir-ho.