Carregant...

Detall de notícia

  • Un instant del partit entre l'Inter Club Escaldes i l'U.E. Engordany. (Foto: FAF)
Per Redacció, 07/03/2022 A LES 10:56

L'Inter aprofita l'empat de l'Atletic Club Escaldes per consolidar-se en el liderat

Andorra la Vella.- La 18a jornada de la Lliga Multisegur ajusta més la part alta de la classificació, principalment pels perseguidors del líder, l'Inter Club Escaldes, que no va fallar i es va endur una clara victòria per 4-1 davant del penúltim classificat, l'U.E. Engordany. El principal perseguidor del líder va deixar escapar una bona oportunitat per mantenir-se a només tres punts. L'empat de l'Atletic Club Escaldes contra l'UE Santa Coloma, el fa perdre la segona plaça i ajusta més la classificació. En finalitzar aquesta jornada, només tres punts separen el segon i el cinquè classificat.

Aquest empat de l'Atletic Club Escaldes el van saber aprofitar la resta de perseguidors com l'UE Sant Julià i el FC Santa Coloma. Per la seva banda, el Sant Julià va vèncer clarament contra el cuer, el CE Carroi, per 4-1, i el FC Santa Coloma també es va endur els tres punts però amb un marcador més ajustat contra el FC Ordino (2-1).

D'aquesta manera, l'Inter Club Escaldes manté el liderat amb 38 punts i se situa a 5 punts del segon i el tercer classificat, que són l'UE Sant Julià i l'Atletic Club Escaldes amb 33 punts. Per la seva banda, els dos equips de Santa Coloma es troben empatats amb 30 punts a la meitat de la taula.