Carregant...

Detall de notícia

• El porter del Sant Julià, Diego Carrio, vola a la seva dreta per eviatr un gol. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 14/02/2022 A LES 09:54

Golejada de l'Inter que torna a ser líder en solitari

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes torna a ser el líder en solitari de la Lliga Multisegur després dels resultats d'ahir. Els de Fede Bessone no van donar cap opció a l'Ordino, a qui van escombrar per 7-0 i aquest fet, combinat amb la derrota de l'Atlètic Escaldes contra el Sant Julià (2-3), va deixar als interistes al capdavant de la classificació amb 32 punts, 3 més que el seu rival escaldenc i 5 per sobre del conjunt lauredià.

Poca història va tenir el partit del líder de la Lliga. Al minut 1, Raul Feher ja va avançar l'Inter. Més de cara es va posar el partit als blau i negres quan al quart d'hora, Maciel va veure la targeta vermella directa. D'aquí fins al final, el matx va fer baixada. Sengles doblets d'Artigas i Joel Paredes i gols de Belhadji i Grau van completar una del que ben segur serà de les golejades de la temporada.

Per contra, l'Atlètic Escaldes - Sant Julià va ser un partit que va tenir de tot. Emoció, gols, bon joc i fins i tot un xic de polèmica. Cal dir, però que els lauredians mai van anar per sota del marcador i sempre van obligar els escaldencs a anar a remolc. El primer gol pels verds va arribar a l'11, gràcies a Maldonado. L'empat no es va fer esperar i al quart d'hora Gemelson va fer pujar l'1-1 al marcador. Abans del descans, encara hi va haver dos gols més. L'1-2 el va anotar als 37 minuts un altre cop Maldonado, al que pocs minuts després, els escaldencs van tornar a respondre. Va ser Cisteró, qui des dels 11 metres, quan faltava uns minuts per acabar el primer acte va signar la igualada. La sentència definitiva dels lauredians, però no va arribar fins al minut 92, quan Rizzo va marcar el 2-3 definitiu, sense donar temps a la resposta de l'Atlètic, que torna a perdre després d'una ratxa de 5 victòries i un empat.

Qui sembla haver perdut aquella frescor dels primers mesos de competició és la UE Santa Coloma. Ahir, en el derbi colomenc i en plena lluita per la quarta plaça, doncs els dos equips tenen 23 punts, no va poder superar al FC i continua fora de la zona de play off. Es van avançar els de Franco Gross al minut 7, gràcies a un gol de Víctor Alonso. L'empat va arribar passada la mitja hora, quan Salomon Obama va fer pujar l'1-1 al marcador, que ja no es mouria en el que va quedar de partit.

En el darrer partit de la jornada, després de l'alegria de la setmana passada, el Carroi va tornar a la senda de la derrota i ho va fer, a més a més, contra un rival directe per la permanència com és la UE Engordany (0-1).