Carregant...

Detall de notícia

  • El partit que ha enfrontat la UE Engordany i els Rangers. (Foto: FAF)
Per Redacció, 17/01/2022 A LES 14:23

Els favorits fan bons els pronòstics i passen la primera ronda de la Copa Constitució

La Massama.- La Copa Constitució ha arrencat aquest cap de setmana, amb enfrontaments que després de fer un sorteig pur ha deparat diferents encreuaments entre els equips de la Lliga Multisegur i de la Lliga Unida. Sense marge d'error, ja que les eliminatòries són a partit únic, els conjunts de primera han volgut evitar qualsevol tipus de sorpresa.

El partit més destacat de la jornada és el que enfrontava a l'Inter Escaldes amb la molt reforçada UE Sant Julià, reeditant així la final de la Supercopa. No obstant això, l'habilitat golejadora de Genís Soldevila que ha marcat un hat trick no ha donat opció als lauredians, que han queda fora de la Copa Constitució en caure per 3-0.

En els matx que han enfrontat equips de primera i segona, no hi ha hagut opció. La UE Santa Coloma ha passat per sobre del FC Encamp, a qui ha derrotat per 6-2. Situació similar s'ha donat en el matx entre la UE Engordany i els Rangers. Els escaldencs han golejat per 0-5 als colomencs. En el darrer enfrontament d'aquest estil, el Carroi ha guanyat el seu primer partit de la temporada en imposar-se per 2-1 al FS la Massana. 

El sorteig però va deparar un enfrontament entre dos equips de la Lliga Unida, amb el que com a mínim hi haurà un equip de segona en la següent fase de la Copa Constitució. La Penya Encarnada s'ha imposat per 0-2 a l'Atlètic Amèrica i estarà en la propera eliminatòria. Finalment, el FC Santa Coloma ha derrotat a l'Ordino per 2-0 i també avança en la Copa.