Carregant...

Detall de notícia

  • Roger Puig després del supergegant de Lillehammer. (Foto: FAE)
Per Redacció, 16/01/2022 A LES 10:54

Segon top 10 per Roger Puig a Lillehammer

Andorra la Vella.- Brillant participació de l'esquiador para alpí, Roger Puig, als Mundials de Lillehammer. Si en la prova de descens de divendres va aconseguir una gran novena posició, ahir en la de supergegant, l'andorrà va tornar a situar-se en el top 10 del món aconseguint acabar, en desè lloc, durant la competició celebrada a l'estació noruega.

A la conclusió de la prova, Puig es va mostrar molt content pels resultats obtinguts, i va comentar que "assolir un top10 al supergegant ha estat increïble. La neu està duríssima, aquí la gent està patint molt. Les cames em tremolaven moltíssim. De normal ja em tremolen, però avui encara més, però al final hem arribat. Hem fet una molt bona baixada".

Al seu torn, Jordi Carbonell, l'entrenador del para esquiador, va afegir que "ha sigut una baixada amb un traçat molt difícil, amb unes condicions molt dures, amb gel. Aquesta és una pista olímpica. Estem molt satisfets". Sobre com va ser la baixada, el tècnic va comentar que "els intervals anaven molt bé, a l'última part hem tingut una petita errada de línia, un petit desequilibri, però tot i això està en top10 i molt satisfets, així que no podem fer altra cosa que felicitar al Roger".