Carregant...

Detall de notícia

  • La cònsol major de la Massana, Olga Molné, saludant als top5 masculí i femení, durant la inauguració. (Foto: Comapedrosa World Cup)
Per Redacció, 14/01/2022 A LES 19:23

Andorra inaugura l'11a edició de la prova de la Copa del Món d'skimo al país

Arinsal.- L'11a edició de la prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya que es realitza a Andorra, ja s'ha inaugurat en la tradicional cerimònia d'inauguració que s'ha celebrat aquesta tarda, a la localitat massanenca d'Arinsal. L’esdeveniment acollirà un total de 135 corredors de 14 països diferents: Andorra, Àustria, Bèlgica, França, Alemanya, Itàlia, Noruega, Eslovàquia, Eslovènia, Corea del Sur, Espanya, Suècia, Suïssa i Estats Units.

L'acte ha comptat amb la presència del secretari d'estat d'Esports, Justo Ruiz; la cònsol major de la Massana, Olga Molné; i el president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Patrick Frases. La màxima autoritat de la parròquia que acull la prova, ha estat l'encarregada de donar la benvinguda als presents i donar per inaugurada la competició, abans de passar la paraula a la resta d'autoritats. Els responsables de la ISMF, el Sr. Jordi Canals, delegat oficial i el Sr. Roberto Cavallo, Manager de l’esdeveniment, han destacat la gran feina realitzada i les condicions actuals del circuit de la Individual Race, que tindrà lloc durant el dia de demà. 

Finalment, la inauguració s'ha clos amb l'entrega dels dorsals als top5, tant en categoria masculina com femenina. Així doncs, han pujat a l'estrada Alba De Silvestro en cinquena posició, Giulia Murada en quarta, Emily Harrop, tercera, Tove Alexandersson en segona posició i Axelle Gachet-Mollaret sent la primera, mentre que en homes, han estat Thibault Anselmet, Damiano Lenzi, William Bon Mardion, Michele Boscacci i Xavier Gachet, qui de cinquè a primer respectivament han rebut el seu dorsal.