Carregant...

Detall de notícia

  • La passada edició de les Crèdit Andorrà G Series. (Foto: Crèdit Andorrà)
Per Redacció, 07/01/2022 A LES 18:10

Raül Ferré i 'Sito' Español, a punt per a les Crèdit Andorrà GSeries 2022

Andorra la Vella.- Les Crèdit Andorrà GSeries enfilen el compte enrere per al tret de sortida. Poques hores abans d'engegar els motors, els pilots Raül Ferré i Àlex 'Sito' Español, integrants del Programa Joves Pilots de l'ACA, seran a la categoria GIAND.

El número de meetings es manté en quatre, que es disputaran en les següents dates: la G1 es disputarà el dia 8 de gener, el dissabte següent (dia 15), la G2. Les dates següents estan previstes els dies 29 de gener i 5 de febrer on els pilots afrontaran la G3 i la G4, respectivament. El 13 de febrer s'ha marcat com a data reserva per si alguns dels meetings anteriors no es poden disputar. En la mateixa línia, romanen igual les categories amb els GIAND, la de dues rodes motrius (2RM), els Ice Gladiators que organitza la Federació Motociclista i els vehicles Side by Side.

Tots dos pilots de l'ACA, que ja acumulen experiència a les Crèdit Andorrà GSeries, han coincidit a assenyalar l'alt nivell d'enguany i comparteixen l'objectiu de fer-ho el més bé possible i continuar aprenent al mateix temps. En efecte, a l'edició del 2021, Àlex 'Sito' Español es va proclamar campió a la categoria 2RM en una final d'infart i per la seva banda, Raül Ferré va ser el millor en la categoria Car Cross de l'edició 2019 del campionat sobre gel andorrà.

2021, un any de triomfs

Ferré i Español han complert amb les expectatives creades a l'inici del 2021 i els objectius marcats pel Programa de Formació de Joves Pilots de l'Automòbil Club d'Andorra.

Al volant del Silver Car CS, Ferré va assumir un gran repte el 2021 i va pujar al podi del Campionat d'Espanya (CEM) en la categoria 2 (abans cat. 1). La seva temporada va estar marcada per anar de menys a més, posant en pràctica tota l'experiència adquirida al campionat català de la mateixa especialitat durant els darrers anys, on també figura entre els grans campions.

Per la seva banda, Español es va proclamar campió de la Copa d'Espanya de ral·lis de terra fent tàndem amb Rogelio Peñate al volant d'un Peugeot 208 R4. Tot i que no era l'objectiu a l'inici de temporada, la impecable performance de l'andorrà sumat al bon inici de la temporada van acabar virant l'agenda per acabar amb el títol de campió d'Espanya.