Carregant...

Detall de notícia

  • Cares de decepció després que la direcció anunciés la suspensió de la cronometrada del Dakar Classic. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • El breafing on s'ha anunciat la suspensió de l'etapa marató. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • La caravana del Dakar classic traslladant-se. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
Per Eduard Piera / Dani Catalán, 03/01/2022 A LES 20:23

Diari del Dakar: la pluja guanya l'etapa marató

Hail.- La segona etapa del Dakar, la denominada marató, que era de les més esperades del raid ha tingut fortes variacions a causa de la pluja d'aquests darrers dies. La categoria més afectada ha estat la del Dakar Classic, que ha cancel·lat tota l'especial. "Les pluges de la darrera nit han trastocat tots els plans i han fet que hi hagués una crescuda important d'un riu que s'havia de travessar i per seguretat, l'organització ha anunciat que cancel·lava l'especial d'avui del Classic" ha explicat Dani Catalán.

"Hi ha hagut cares de decepció entre els integrants de la caravana, ja que hi ha moltes ganes de fer tota la ruta, però després del breafing que s'ha fet amb l'organització, tothom s'ha fet càrrec que era per seguretat i que s'havia pres la millor decisió" afegeix el fotoperiodista. Demà, a les quatre de la matinada, l'equip d'Ingine Creators ja es torna a posar en marxa per tal de seguir la jornada, que ja s'espera que pugui ser sencera, i que tindrà entre especial i enllaços més de 600 quilòmetres.