Carregant...

Detall de notícia

  • Un cotxe i un camió fent la primera etapa del Dakar. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • Els periodistes són part fonamental per rebre la informació des del mig del desert. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • Un dels camions que està fent el Dakar. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • Un Mercedes que participa en el Dakar Classic. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
Per Eduard Piera / Dani Catalán, 02/01/2022 A LES 21:03

Diari del Dakar: Boira al desert

Hail.- La primera etapa del Dakar, després del pròleg que es va disputar ahir, ha començat amb sorpreses. Ahir a la nit, un front va deixar pluges a la zona del bivac i avui, quan la caravana s'ha llevat s'han trobat que en lloc del desert d'Aràbia Saudita, semblava que algú els hagués traslladat per art de màgia a la plana de Lleida, ja que hi havia una boira intensa. "La sortida de l'etapa s'ha hagut d'endarrerir dues hores, fins que el cel s'ha aclarit i l'helicòpter ha pogut volar amb normalitat" ha explicat Dani Catalán.

Aquesta, però, no ha estat l'única sorpresa del dia. En acabar l'etapa, i durant la reunió de media per afrontar l'etapa de demà, que és una de les més esperades per tothom i que inicialment estava marcada com la més llarga de la prova, l'organització ha anunciat canvis. "Sembla ser que per qüestions climatològiques, l'etapa marató de demà tindrà canvis. Així ens ho han explicat en el breafing de premsa. Per tant, davant les sorpreses que ens puguem trobar, hem anat ben aviat a descansar per afrontar el que preveiem que passi... llargues zones d'enllaç i canvis de traçat. Veurem!" ha acabat per dir el fotoperiodista.