Carregant...

Detall de notícia

  • El nom de l'equip del Dani, en el cotxe on faran el Dakar. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • L'enganxina de l'equip del Víctor al cotxe media. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • La carretera que han transitat avui l'equip d'Ingine Creators. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • Un dels camells que s'han trobat pel camí. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
Per Eduard Piera / Dani Catalán, 31/12/2021 A LES 18:42

Diari del Dakar: amb el cap a casa

Hail.- Falta unes 12 hores perquè el Dakar comenci, tot coincidint amb el primer dia de l'any. Per arribar al punt final de l'etapa pròleg, la caravana de premsa ha hagut de fer els més de 800 quilòmetres que separen Jeddah, el port on van arribar els cotxes, fins Hail, on hi haurà el primer podi d'aquesta edició. "Hem conduit per unes carreteres que pràcticament no feia falta que hi hagués conductor" ha explicat el fotògraf Dani Catalán.

Precisament, aquestes estepes llargues que han creuat avui, donen molt per pensar i més en un dia tant assenyalat com és el canvi d'any. "Sé que el tòpic diu que només és una data, però quan ho passes lluny de la família, dels nostres fills petits, són moments complicats" recorden tant Catalán com el seu company d'Ingine Creators, Víctor Cuervo. "Al final, si nosaltres estem aquí és perquè hi ha un gran equip darrere: les nostres famílies" afegeix Cuervo. "Per tal que projectes com el nostre, i poder estar aquí al Dakar és perquè darrere hi ha la família que ens dona suport" comenta Catalán.

"Nosaltres entrarem a l'any nou dues hores abans que les nostres famílies, i serà un moment difícil" ha comentat Catalán que ha dit també que "a la nostra manera, encara que els portem sempre dins el cor, hem buscat la manera de tenir-los aquí al nostre cotxe permanentment". Per aquest motiu, i en una data tant especial com aquesta com és el canvi d'any coincidint en la sortida del Dakar, Catalán i Cuervo han volgut enviar un missatge ben especial a les seves famílies, als seus equips. "Avui és un dia que el nostre cap està a prop de casa, amb els més petits que són la nostra alegria i la nostra força per tirar endavant els nostres projectes pensant amb ells, amb el seu futur" han dit l'equip d'Ingine Creators.

Finalment, Catalán ha afegit que "les coses més maques que ens passen aquests dies són els missatges que ens envien els nostres petits, que ens omplen el cor d'alegria i emoció i els ulls de llàgrimes". Demà, ja arrenca la competició, però avui en Dani té el cap amb l'Eira i el Niel, i en Víctor amb la Nora; els motors que els donen forces per seguir tota la prova.