Carregant...

Detall de notícia

  • Raül Ferré durant una de les curses de la temporada. (Foto: FotoEsport)
  • El Silvar Car d'Edgar Montellà fent una pujada. (Foto: FotoEsport)
  • Solsona ha mostrat un bon nivell en la seva estrena. (Foto: FotoEsport)
  • El monoplaça amb el que ha fet el seu debut Marcel Muxella. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 21/12/2021 A LES 10:10

Temporada excel·lent dels integrants del Programa de Joves Pilots de l'ACA

Andorra la Vella.- La temporada automobilística arriba al final i és el moment de fer-ne balanç. I enguany, el Programa de Joves Pilots de l'ACA pot qualificar la temporada com a "excel·lent". En la temporada del seu debut, en la màxima categoria, Raül Ferré ha competit de tu a tu amb Javi Villas i ha aconseguit el subcampionat del CEM i on va imposar-se en una de les curses, concretament en la Pujada a Eivissa. Per la seva part, Edgar Montellà, va lluitar fins a la darrera cursa pel títol en categoria 3 del CEM i es va adjudicar el títol de Campió de Catalunya.

A la bona temporada i excel·lents resultats dels pilots ja considerats veterans del programa, cal afegir-hi l'esperançadora participació dels dos nous integrants del programa, Marc Solsona i Marcel Muxella, dels quals s'espera molt de cara a la temporada vinent, després de superar amb èxit els test d'Arinsal i d'Ullastrell. Així doncs, per al 2022 els espera a ambdós pilots un calendari de curses més exigent.

A nivell d'equip, cal destacar que els bons resultats obtinguts al llarg de la temporada en el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya ha valgut a l'Automòbil Club d'Andorra el guardó de campió per equips, una fita que sens dubte reforça el treball que s'està fent des de la vessant esportiva de l'ACA, els quals es mostren satisfets pel desenvolupament dels joves pilots.