• Pau Bosch intenta fer-se amb una pilota pugnant amb un rival. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 20/12/2021 A LES 09:13

Un gol en el darrer minut deixa a l'Inter com a últim líder de l'any

Andorra la Vella.- L'última jornada de l'any va portar un dels partits més esperats de la temporada, primer contra segon, o el que aquest curs vol dir Inter Escaldes contra UE Santa Coloma. I el matx entre els dos equips més forts de la Lliga Multisegur, disputat ahir al camp de futbol de la Borda Mateu no va decebre ningú i ho va deixar tot, més o menys com estava abans de començar. L'empat a dos final va mantenir els escaldencs com a líders de la classificació, amb dos punts d'avantatge sobre els colomencs, tot i que cal recordar que la UE té un partit pendent contra el seu rival local, l'FC Santa Coloma, que en cas de guanyar-lo el situaria com a líder.

La UE Santa Coloma va portar la iniciativa durant tot el partit, i ja als sis minuts, Wesley va aconseguir batre a l'internacional José Gomes per marcar el 0-1. L'Inter va trigar en refer-se del cop, però als 23 minuts va aconseguir connectar amb Genís Soldevila, qui va fer pujar l'empat al marcador, 1-1. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, els gols es van fer esperar, i l'1-2 no va produir-se fins al 70, quan Faysal Chouab va tornar a superar Gomes. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria amb triomf colomenc i que, per tant, hi hauria canvi de líder, va aparèixer Víctor Casadesús, en el minut 96, per signar l'empat i deixar el lideratge de la Lliga Multisegur a Escaldes.

La matinal de futbol es va obrir amb l'FC Santa Coloma - Carroi. Els de Franco Gross, que viuen ancorats als gols de Grondona, van tenir més dificultats de les que indica el marcador per desfer-se d'un equip que encara no ha puntuat en el que va de lliga. No obstant això, el fet de tenir el màxim golejador de la Lliga Multisegur, és una garantia per als colomencs. Al minut 13, Grondona, que porta 10 gols en 9 partits jugats, va anotar l'1-0. El 2-0 no va arribar fins al 70, obra també de Grondona. El 3-0 final el va anotar Andreu Ramos, al 90.

L'equip entre els dos primers classificats deixa dos beneficiaris ben clars, la UE Sant Julià i l'Atlètic Escaldes. Ambdós equips van saber aprofitar les taules entre Inter i UE Santa Coloma per retallar diferències. Els lauredians van suar més del previst per doblegar un aguerrit Engordany (3-2). El partit no es va resoldre fins als 97 de joc, després que els escaldencs empatessin fins a dues vegades a la UE Sant Julià. Bacary, des dels 11 metres, ja amb el temps complert, va fer pujar el 3-2 definitiu.

Més plàcid va ser el partit de l'Atlètic, que es va desfer sense massa problemes de l'Ordino, a qui va endossar un 3-0 sense contemplacions. Tot i arribar al descans amb empat a zero, la fortalesa dels escaldencs es va acabar imposant i amb gols de Garrido (47'), Àlex Martínez (82') i Àlex Sànchez (87'), van aconseguir un triomf vital per continuar aspirant al campionat.