Carregant...

Detall de notícia

  • Maeva Estévez després de classificar-se per la final a Montafon. (Foto: FAE)
Per Redacció, 10/12/2021 A LES 09:39

Maeva Estévez, a la final de Montafon

Andorra la Vella.- Maeva Estévez no podia començar millor la temporada, i en la primera prova de la Copa del Món, disputada a l'estació de Montafon, ha aconseguit entrar a la final amb el 16è millor registre. La rider va aconseguir aquesta fita ahir, durant les proves classificatòries que van ser en tot moment molt complicades a causa de la climatologia adversa.

A la primera mànega, Estévez va ser 34a en aturar el cronòmetre en 1.05.39 que la deixava a 3.57 del millor registre, i a 2.81 de la classificació, que la marcava la canadenca Audrey McManiman, vuitena. Però en el segon dels descensos, l'andorrana va treure el millor de si i va marcar un temps de 1.02.26, el setè millor temps de la sèrie i que en global la deixava en 16a posició empatada amb la txeca Vendula Hopjakova.

En acabar la prova d'ahir, la rider va explicar que estava "molt contenta, evidentment, és quasi un pes que em trec de sobre. Era l'objectiu principal de la temporada, haver-ho fet a la primera Copa del Món només em dona empenta per fer-ho a totes i estic que no puc estar més contenta".

Rivals difícils
Avui, Estévez tindrà unes dures rivals en la prova eliminatòria, doncs ha quedat enquadrada amb la campiona olímpica en Sochi 2014 i bronze en Pyeongchang 2018, la txeca Eva Samkova; amb la 12ª del rànquing mundial, la canadenca Audrey McManima; i la britànica Charlotte Bankes, actual campiona del món de boardercross.