Carregant...

Detall de notícia

  • Torra durant la competició d'aquest passat cap de setmana. (Foto: @lifeofmalm)
Per Eduard Piera, 29/11/2021 A LES 12:11

Torra acaba 31a als Worlds de Functional Fitness

Norrköping.- La campiona nacional de Functional Fitness, Míriam Torra, ha acabat en la 31a posició del mundial de l'especialitat que s'ha disputat al llarg del darrer cap de setmana a la localitat sueca de Norrköping. Torra, que ha estat l'única representant andorrana, continua fent història després de ser la primera representant del país en Functional Fitness, com en el seu moment ja ho va ser en els Crossfit Games.

"Ha estat una experiència increïble" ha manifestat l'atleta a la conclusió de la competició. Torra ha afegit que "estic molt contenta d'haver arribat fins aquí, com a atleta i com a membre de l'Andorra Functional Fitness. Poder ser la primera atleta andorrana a representar el país en uns Mundials i tenir un rendiment estable en totes les proves és fantàstic", afegeix. Pel que fa a la competició, Torra ha explicat que "m'he superat a mi mateixa, ho he donat tot i he anat més enllà que en els entrenaments. Sé que m'he espremut al màxim, i això em dona més ganes per seguir endavant".

A nivell global, els mundials han estat dominats per les atletes noruegues, Kristin Holte, Matilde Garnes i Seher Kaya que han ocupat les tres places del podi amb 564, 559 i 510 punts respectivament. Els següents Worlds de Functional Fitness ja tenen país assignat, i es disputaran a Rússia, l'estiu del 2022.