• Bacary lluita una pilota aèria amb Àlex Sànchez. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Eduard Piera, 22/11/2021 A LES 09:49

L'Inter recupera el liderat i Bacary projecta al Sant Julià

Andorra la Vella.- La primera jornada de la segona volta de la Lliga Multisegur ha deixat dues coses clares. Que l'Inter és un equip molt sòlid i que després de 8 jornades encara no coneix la derrota, i que si hi ha un jugador que és determinant per al seu club aquest és el 9 de la UE Sant Julià, Bacary. Cal recordar, però que aquest diumenge no es van poder disputar tots els partits, i és que el fins aleshores líder, la UE Santa Coloma, no va jugar el derbi contra l'FC Santa Coloma a causa que tres jugadors dels segons van contraure Covid-19, i el protocol de la FAF obliga a la suspensió del matx.

Aliè a aquest fet, l'Inter Escaldes de Fede Bessone va demostrar la seva solidesa i va guanyar per un contundent 3-0 a l'Ordino, a qui no va donar cap opció. Gerard 'Hulk' Artigas va demostrar tenir un d'aquells diumenges màgics, i va anotar un hat trick. L'exdavanter del Prat va obrir el marcador als 12 minuts de joc. El segon gol va haver d'esperar fins a la segona part, ja que no va arribar fins al 57. La sentència, des del punt de penal, va ser al minut 68.

Qui sense fer soroll s'ha situat a només tres punts del liderat, després d'un inici dubitatiu, és la UE Sant Julià. Els lauredians, que sumen quatre triomfs i un empat en els darrers cinc partits, van fer gala de la seva habitual eficiència, i amb un gol de Bacary van resoldre el xoc contra un dels equips que millor estava jugant, l'Atlètic Escaldes. Si una cosa està clara a Laurèdia, és la influència del 9 en el joc col·lectiu, ja que en els dos primers partits de lliga, on aquest estava lesionat, els lauredians van sumar un de sis punts possibles. Amb Bacary sobre el terreny de joc, n'han fet 14 de 18, fet que els ha catapultat fins a la tercera posició.

Per contra, qui continua sense trobar el camí és el Carroi. En aquesta ocasió, els morats van caure golejats per 1-4 contra la UE Engordany, que trencava així una dinàmica de 4 partits consecutius perdent. És dona la casualitat que l'únic triomf que tenen al seu caseller els escaldencs es va produir en la primera jornada, precisament contra el Carroi, que continua com a cuer i sense puntuar.