Carregant...

Detall de notícia

  • Xavi Cardelús en una imatge d'arxiu. (Foto: CRT)
Per Redacció, 16/11/2021 A LES 11:28

Cardelús vol assaltar el podi de l'Europeu de Moto 2 a València

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús tancarà aquest cap de setmana, al circuit Ricardo Tormo de Xest, la temporada de l'European Moto2 Championship amb una fita per aconseguir, concloure la competició en el tercer lloc de la classificació general. L'empresa no és pas senzilla, doncs són 17 els punts que separen Cardelús de la tercera plaça, que actualment ocupa l'alemany Lukas Tulovic.

El pilot ha explicat que "tinc moltes ganes de tornar a córrer després dels últims mesos d'inactivitat i afronto aquesta cita de València amb moltes ganes i un objectiu molt clar que no és cap altre que el de lluitar per pujar al podi. A la classificació provisional del Campionat tinc el Lukas Tulovic a 17 punts i serà complicat superar-lo perquè diumenge només disputarem una cursa en comptes de les dues que hem disputat en més d'una ocasió al llarg de la temporada".

No obstant això, Cardelús ja valora positivament la temporada, i ha indicat que "de tota manera, tenir opcions d'acabar tercer del Campionat i amb el quart lloc assegurat ja és un balanç força positiu per a aquesta temporada que ara arriba al seu final". Sobre la preparació que ha fet, després que el campionat no hagi estat actiu durant el darrer trimestre, el pilot ha posat en valor que "al llarg de les últimes setmanes he intensificat la meva preparació física i també he fet supermotard i rodant en kartings amb la moto de roda petita. De fet, hem plantejat la preparació com si estiguéssim preparant el començament de temporada, de manera molt intensa. Espero que tot aquest treball doni els seus fruits a partir de dijous a València".

Així doncs, dissabte al migdia, Xavi Cardelús es jugarà el lloc a la graella, ja que es disputaran els entrenaments oficials, mentre que el diumenge, a partir de la una del migdia, serà la cursa, al millor de 19 voltes, on el pilot andorrà intentarà assaltar la tercera plaça de la general, en poder de Tulovic.