• Els jugadors de Garcia en el darrer entrenament abans del debut. (Foto: FAF)
Per Redacció, 03/11/2021 A LES 18:14

Andorra s'imposa per 3-2 a Gal·les en el primer partit del Pre Europeu de Futsal sub19

Andorra la Vella.- El pre Europeu sub19 masculí de futbol sala, que s'està disputant a San Marino, no podia començar millor per a Andorra. El combinat nacional que ha debutat aquesta tarda contra Gal·les ha aconseguit endur-se la victòria per 3-2, després d'una espectacular jugada de pissarra que ha culminat Hugo Micael Albino a falta només de 3 segons pel final.

La Selecció que dirigeix Aitor Garcia ha sortit en tot moment amb la intenció de controlar el partit, i al minut dos ja han aconseguit prendre la davantera en el marcador gràcies a Adrià Blat. Tot i l'empat gal·lès, els joves futbolistes no han abaixat els braços i als 13 minuts, Adrià Guirao ha anotat el 2-1. No obstant això, els britànics han aconseguit tornar a empatar. I quan tot semblava que acabaria en taules, la pissarra de Garcia ha donat el primer triomf, que demà s'enfrontaran contra Estònia.