Carregant...

Detall de notícia

  • La selecció sub19 que participarà des d'avui al Pre Europeu. (Foto: Xavi Miró / FAF)
  • El darrer entrenament del combinat de José Martín. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Eduard Piera, 19/10/2021 A LES 09:38

La sub19 femenina inicia el camí cap a l'Europeu de la categoria

Andorra la Vella.- Des d'avui i fins dilluns, en diferents parts d'Europa es disputarà el torneig que dona la classificació per a l'Europeu sub19 femení de la UEFA. Andorra és una de les seus d'aquest campionat preliminar que s'encetarà a les 12 als camps de futbol de la Borda Mateu amb un Moldàvia contra Albània. El debut de la selecció nacional que dirigeix José Martín serà a les 4 de la tarda, a l'Estadi Nacional, davant Gal·les, sens dubte la rival amb més potencial del grup.

Martín ha fet una convocatòria en la qual la immensa part de les jugadores formen part de l'ENFAF i que la integren les porteres Alba Isal i Andrea Caldas, Jèssica, Chloe, Lia Gil, Lucia i Neus Rosas en defensa. Al centre del camp hi trobem la primera jugadora que no juga al país i és el cas de Maria Moles, que actualment està integrada al Levante las Planas. Amb ella, a la zona ampla del camp hi haurà Meritxell Rozas, Laia Soler i Maria da Cruz. En atac hi ha la segona jugadora que actualment està fora, i també està enrolada a les files de l'històric Levante las Planas. És el cas de Zoe Montero, que compartirà davantera amb Gemma Lluch, Laia Sin i Céline Fernandes.

El següent partit de la selecció serà dijous, també a les quatre de la tarda a l'Estadi Nacional. En aquesta ocasió, la tricolor s'haurà d'enfrontar a Albània. Finalment, les de José Martín tancaran el campionat el dilluns a les 3 de la tarda, igualment al Nacional, tancant la fase preliminar del classificatori per a l'Europeu sub19 contra Moldàvia.