Detall de notícia

• Genís Soldevila controla una pilota perseguit per Daikha. (Foto: FAF)
Per Redacció, 18/10/2021 A LES 18:30

Un sòlid Inter manté el liderat

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes està demostrant ser l'equip més sòlid d'aquest inici de temporada i després de quatre jornades manté el liderat amb 10 punts de 12 possibles. Aquest diumenge els escaldencs es van desfer de la UE Engordany per 3-0. A l'inici del partit, els jugadors de l'Inter van fer-se la foto oficial amb les samarretes d'Ildefons Lima i de Nova, ambdós jugadors lesionats. El resultat però és enganyós, ja que si ve Artigas va avançar els blau i negres al quart d'hora, la sentència en forma de dos gols no va arribar fins passat el minut 90.

El segon lloc a la taula és per l'FC Santa Coloma, que va haver de suar de valent per doblegar a l'Ordino, que va jugar amb 10 tot el partir, en ser expulsat Maciel als 30 segons de joc. Malgrat aquest contratemps, els ordinencs es van avançar als 17 minuts quan Alfi va anotar un penal. Els de Gross, però no van canviar el plantejament i un doblet de Grondona entre el 29 i el 38, els va posar per davant. Abans del descans Corominas va tornar a empatar per l'Ordino. El gol del triomf colomenc no va arribar fins al 84, quan López va batre Obregón per posar el 3-2 definitiu.

Qui per fi va trobar el camí de la victòria va ser la UE Sant Julià. Després d'una derrota i dos empats, els lauredians van guanyar el primer partit de la temporada al Carroi, que compta tots els seus encontres amb derrotes. Per als verds, va ser determinant el retorn de Bacary, que va portar de corcoll a la defensa dels liles al llarg de tot el partit. Precisament va ser el 9 del Sant Julià el que va obrir el marcador al minut 27, mentre que el 2-0 definitiu va arribar a les acaballes del partit, gràcies a Dani Gonzàlez. La jornada es va tancar amb l'empat sense gols entre l'Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma, que se situen cinquè i tercer respectivament.