Carregant...

Detall de notícia

  • Serni Ribera, al centre, acompanyat pel candidat a Mestre Cristofer Luke, i el mestre FIDE Raül Garcia Paolicchi (Foto: FAE)
Per Redacció, 18/10/2021 A LES 09:57

Serni Ribera, campió absolut d'escacs

Escaldes-Engordany.- El jove escaquista de només 14 anys, Serni Ribera (GEVA-CEA), es va proclamar dissabte  com a campió absolut d'escacs del país, i és el jugador més jove en aconseguir-ho. Cal recordar que, actualment, Ribera ostenta el títol de doble campió sub15 a Catalunya, i que va tenir a l'estiu una molt bona participació en el campionat d'Espanya, com ens va explicar en l'entrevista que ANA Esports li va fer recentment. A més a més, es converteix en el jugador més jove des de que es tenen registres, en aconseguir el títol de campió nacional absolut.

Ribera, que partia en el quart lloc del rànquing al començar la jornada, es va acabar imposant gràcies a un joc brillant que li va permetre guanyar 5,5 punts dels 7 que hi havia en joc. El podi es va completar amb e Mestre FIDE Raul Garcia Paolicchi i el candidat a Mestre, Cristofer Luke amb 5 punts. Pel que fa als premis per tram d’ELO FIDE Ràpid, David Sinfreu es va endur el de millor jugador sub16, amb 4 punts i mig Andria Ercoli ho va fer amb el de millor ELO sub14 amb 3 i mig i Joaquim Montoliu va ser el millor sub 11 també amb 3,5 punts.