Carregant...

Detall de notícia

  • Foto de família dels representants polítics i de les entitats presents en l'acte. (Foto: E. P.)
  • La ministra Riva i el secretari d'estat Ruiz entreguen el xec a la representant d'AUTEA sota la mirada de l'òptica del fotògraf oficial de Govern. (Foto: E. P.)
  • Els representants dels comuns d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, amb el secretari d'estat Justo Ruiz, observen l'exposició ubicada al hall de l'Illa Carlemany. (Foto: E. P.)
Per E. P., 13/10/2021 A LES 19:34

El 'Mou-te per la teva salut' recapta 4.266 euros per a 8 entitats del país

Escaldes-Engordany.- El Govern ha fet efectiva, aquesta tarda al centre comercial illa Carlemany, l'entrega dels diners recaptats en les marxes populars emmarcades en la campanya 'Mou-te per la teva salut'. Concretament vuit entitats socials del país n'han estat les beneficiades dels 533,25 euros de cada una d'aquestes aportacions. L'acte ha comptat amb la presència de les ministres Sívia Riva i Judith Pallarés, així com amb els secretaris d'estat Justo Ruiz i Helena Mas, a més a més de representants dels set comuns i de les vuit entitats, a banda de representats tant de MoraBanc com de l'illa Carlemany

Riva ha explicat que "fem una valoració molt positiva de la campanya. Hem fet un treball interministerial conjunt entre tres ministeris i els comuns també s'hi han bolcat i així hagi pogut ser de caràcter nacional". La ministra de Cultura i Esports també ha tingut paraules de lloança vers els clubs i les federacions, que també hi han participat al 'Mou-te' i ha destacat que "s'ha produït una sinergia positiva i portar més endavant el lema".

Així doncs els representants de Trana-EM, Autea, Aufare, Assandca, Fundació Privada Tutelar, AMMA, Albatros i Advva, han rebut la seva part corresponent a la recaptació feta al llarg de la campanya 'Mou-te per la teva salut', que ha ascendit a un total de 4.266 euros. Aquest import es va assolir gràcies a les vendes dels paquets de samarreta i bossa per la marxa popular, que va generar 2.133 euros, xifra que els comuns van doblar amb la seva aportació per arribar a l'import definitiu.