• La selecció sub 17 durant un entrenament. (Foto: FAF)
Per Redacció, 11/10/2021 A LES 09:53

La sub17 de futbol planta cara a Polònia però cau 0-1

Cork.- La selecció nacional masculina sub17 va plantar cara a Polònia però va caure per 0-1 en el segon partit del Pre Europeu que s'està disputat a la localitat irlandesa de Cork. El combinat que entrena Òscar Sonejee va posar les coses molt difícils al combinat polonès ja que, especialment en la primera part, l'estratègia plantejada no va concedir pràcticament cap ocasió clara de gol als rivals. No obstant això, a l'arrencada del segon acte, una despistada en el marcatge va permtre al minut 47 a Dziuba marcar l'únic gol del matx.

A partir d'aquí, i per sota en el marcador, els de Sonejee es van alliberar i van avançar files, obligan a intervenir al porter polonès en més d'una ocasió. La més clara però va ser un llançament de falta que va superar la barrera però es va estrellar contra el pal de la porteria rival. Ara, el proper parti de la sub17 serà dimecres, contra Macedònia del Nord.