Carregant...

Detall de notícia

  • L'equip andorrà pel FIA Hill Climb Masters 2021. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 08/10/2021 A LES 10:51

Andorra es prepara pel FIA Hill Climb Masters 2021

Andorra la Vella.- L'equip nacional de curses de muntanya ja està en plena preparació i es troba a la localitat portuguesa de Braga per disputar el FIA Hill Climb Masters 2021. La competició es disputarà al llarg de tot el cap de setmana. L'expedició andorrana, que compta com a cap d'equip amb Toti Sasplugas, està integrada per Raul Ferré (Silver Car EF10), Edgar Montellà (Silver Car S3), Marc Solsona (Speed Car GTR) y Marcel Muxella (Fórmula Renault Alpa FR 929). En aquesta ocasió, l'equip que presenta l'Automòbil Club d'Andorra està integrat per pilots molt joves, tot i que alguns d'ells acumulen ja força quilòmetres d'experiència i fins i tot compten amb victòries en el panorama internacional.

L'escenari on es viurà la competició serà la mítica Rampa Falperra, que comptarà amb un recorregut de 2.970 metres i una pendent mitjana del 4,6%, arribant a un màxim del 7,8%. Sasplugas ha explicat que "és vident que el primer que hem fet ha estat instal·lar-nos i prendre una mica el pols a la localitat que acull l'esdeveniment. A continuació els quatre pilots han pogut reconèixer la pujada, ho han fet en equip, d'aquesta manera els més experimentats han pogut aconsellar als més joves".

L'objectiu que s'han marcat els pilots de l'ACA és lluitar per la Copa de les Nacions. Així ho ha explicat Sasplugas que ha comentat que "de manera unànime, els pilots han triat l'opció de lluitar per la Copa de les Nacions. En aquest aspecte alguns dels pilots hauran de sacrificar alguna posició en l'àmbit individual per a lluitar en equip pel preuat trofeu. En aquest sentit estic molt satisfet per l'acord aconseguit per a fer una estratègia pensant en la Nations Cup".