Carregant...

Detall de notícia

  • Els integrants de la convocatòria de la selecció sub21. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 07/10/2021 A LES 11:24

Eloi Casals tira de joventut en la convocatòria de la Sub21

Andorra la Vella.- La selecció sub21 es prepara per als partits contra Albània i Anglaterra que disputara al llarg dels propers set dies. El tècnic, Eloi Casals, no ha pogut comptar amb molts desl jugadors habituals. "Hem fet una convocatòria on gran part dels integrants són del 2001 a 2003" explica el selccionador. No obstant això, el tècnic està convençut que "podrem competir, especialment contra Albània, després de les bones sensacions que vam tenir en el darrer partit a casa contra Eslovènia".

La selecció, que ja es troba al país balcànic on jugarà aquesta tarda, i l'expedició que la integra està formada pels porters Ion Rodríguez (Lleida Esportiu) i Mauro Rabelo (Sant Andreu); els defenses Rodrigues (Badalona), Da Cunha (FC Andorra), Alonso (Lleida Esportiu), Klaus Babot (KSV Klein Karben) i Nkonkou (Rangers); els migcampistes són Èric Vales (Tamarit), De las Heras (Pandurii), Cerqueira (ENFAF), Brian Pubill (FC Ordino), Bellido (Celtic Castilla), Silva (Extremadura), Bienert (ENFAF) I Gelabert (FC La Massana); La davantera està formada per Izan (Mollerussa), Rosas (Monzón), Solà (Atlètic Segre), Rente (FC Andorra), Ot Remolins (Rayo Alcobendas) i Roma (FC Andorra).

Avui també juga el combinat nacional sub17, que torna després de dos anys sense competir. I ho fa en un partit del pre europeu de la categoria contra Irlanda, a l'estadi Turner's Cross, de la ciutat de Cork.