• Irineu Esteve al calaix més alt del podi. (Foto: FAE)
Per Redacció, 04/10/2021 A LES 14:34

Irineu Esteve es torna a imposar al Trofeu Sportful de rollerski

Andorra la Vella.- Irineu Esteve s'ha tornat a imposar al Trofeu Sportful de rollerski. El fondista andorrà va acabar en primera posició després de completar els 9,5 quilòmetres del recorregut amb un temps de 30:48:03. Esteve va guanyar amb un folgat avantatge ja que el segon classificat, l'italià Elia Barp va creuar la meta a un minut i catorze segons. El tercer graó del podí va ser pel també italià Fabio Longo. En categoria femenina, Carola Vila va compeltar la cursa entre les deu primeres classificades, amb un temps de 42:20:01 a poc més de quatre minuts de la guanyadora, la italiana Francesca Franchi que va parar el cronòmetre amb un temps de 37:51:06.

La cursa també va comptar amb la presència dels joves QUim Grioche i Gina del Río, que van completar el recorregut en 52è i 27è posició de la general. No obstant això, cal destacar que Grioche va fer 12è en sub20, mentre que del Río va aconseguir una meritòria tercera posició en el grup sub18.