Carregant...

Detall de notícia

  • Dòria en una imatge d'arxiu. (Foto: Youtube)
Per Eduard Piera, 23/09/2021 A LES 10:29

Dòria supera la repesca i passa a la semifinal en K-1

Bratislava.- Mònica Dòria estarà dissabte a les semifinals de K-1 del Mundial de Piragüisme, després de marcar el quart millor (94.15) temps en la segona mànega del dia i garantir així el pas a la següent ronda. La palista andorrana no havia pogut aconseguir superar el tall aquest matí hi ha hagut d'anar a la repesca en el ràpid traçat de Bratislava, que és on s'està disputant la prova. A més a més, Dòria ha pogut millorar de manera important el temps marcat aquest matí.

 

Una primera baixada complicada
A primera hora del matí, una agressiva baixada no li ha valgut a Dòria per superar el primer escull del Mundial, en la modalitat de K-1 i ha acabat la primera mànega en 27a posició, havent de recórrer a la repesca. En un traçat molt ràpid i amb diversos paranys, Dòria ha acabat en 27 posició i no ha pogut aconseguir, en primera instància, un lloc a les semifinals de l'especialitat que es disputaran dissabte.  La palista andorrana ha marcat un temps de 98,53, després de rebre una penalització de 2 segons en tocar la porta 7 i tenir algun problema en la part final del complicat traçat eslovac.


El millor temps de la matinal l'ha marcat l'australiana Jessica Fox, que ja ha marcat perfil en la primera de les baixades i ha aconseguit creuar la línia de meta amb 89,18, després que em primera instància li marquessin una penalització, però en l'Instant Review els jutges decidissin anul·lar-la.