• Nájera intenta controlar una pilota al centre del camp. (Foto: Xavi Miró / FAF)
  • El gol de Juande Martínez a l'FC Santa Coloma. (Foto: Xavi Miró / FAF)
  • Maffeo rep la presió d'un jugador de l'Atlètic Escaldes. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Eduard Piera, 20/09/2021 A LES 09:33

L'Inter Escaldes comença la temporada com a líder

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes ha començat la temporada tal com va acabar l'anterior, al capdamunt de la classificació. Els de Fede Bessone van donar la benvinguda a la Lliga Multisegur al FC Ordino endossant-los-hi un contundent 0-4. Un doblet de Jordi Betriu, que ha començat la temporada amb un gran estat de forma i dos gols més d'Adrià Gallego i Lucas Maciel en pròpia porta, van deixar el partit vist per sentència.

La segona posició a la taula és per la UE Engordany, que va sorprendre al Carroi a qui va guanyar per 3-1. Dos gols de Matías Mirabaje a la primera part van encarrilar el partit pels escaldencs. Tot i que a punt d'arribar al descans un dels nous del Carroi, Borja Marza, va retallar distàncies, el 3-1 obra de Nájera va sentenciar el partit, ja a la segona part.

Un altre dels partits més esperats d'aquesta primera jornada va ser el que va enfrontar els dos equips de Santa Coloma. La UE actuava com a local i va ser qui es va emportar els tres punts per un ajustat 2-1. Una molt bona primera mitja hora dels locals els va servir per avançar-se per 2-0, amb gols de Juande Martínez i Pimentel. Tot i els esforços de l'FC, no van poder retallar diferències fins al 97, gràcies a Grondona, massa tard per aconseguir la remuntada.

L'únic empat de la jornada va ser el que es va produir entre l'Atlètic Club Escaldes i la UE Sant Julià, dos dels equips que s'havien mostrat més en forma durant la pretemporada. Els lauredians van obrir el marcador en el primer minut de partit, amb un gol obra de Puertas. L'empat no va arribar fins ben entrada la segona part, quan el local Cisteró va transformar un penal.

Amb aquests resultats el líder després de la primera jornada és l'Inter Escaldes, seguit de l'Engordany i la UE Santa Coloma, tots amb tres punts. A la meitat de la taula s'hi troben el Sant Julià i l'Atlètic Escaldes després del seu empat. Tanquen la taula l'FC Santa Coloma, el Carroi i el recent aterrat FC Ordino.