Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador Fede Bessone amb la Supercopa guanyada diumenge passat. (Foto: Inter Escaldes)
  • El nou porter de l'Inter, Jesús Coca. (Foto: Inter Escaldes)
  • El defensa de l'Inter Escaldes, Pau Bosch. (Foto: Inter Escaldes)
Per Eduard Piera, 14/09/2021 A LES 17:35

L'Inter Escaldes vol la triple corona

Andorra la Vella.- Guanyar, guanyar, guanyar i tornar a guanyar. El lema que va posar tant de moda l'aleshores entrenador de l'Atlético de Madrid, Luis Aragonés, semblar que és el mateix que tenen el ment el cos tècnic i els jugadors de l'Inter Escaldes de cara a la nova Lliga Multisegur que començar en poc més de dues setmanes. "Comencem la temporada aspirant a tornar a guanyar la Lliga" va deixar clar l'entrenador de l'equip, Fede Bessone, que fins fa quatre dies era jugador. "Ha estat el pas natural. Conec molt bé els jugadors i tenia clar que volia ser entrenador un cop acabés la carrera i estic molt agraït a l'Inter poer poder començar precisament aquí" reflexionava el tècnic que substitueix Alberto Lopo al capdavant dels blau i negres. 

En una línia similar es va manifestar Pau Bosch. El central, que va fer gran part de la seva carrera al Lleida Esportiu, té clar que l'objectiu de la temporada "és guanyar la Lliga. L'hem guanyat els darrers dos anys i la volem tornar a guanyar". Per aquest motiu, l'Inter ha configurat una plantilla sense massa canvis. Bessone va destacar que "estic molt content amb els jugadors que tinc. Hem pogut reforçar algunes posicions i ja no hi haurà més moviments a no ser que es produeixi alguna oportunitat de mercat". Així doncs han arribat al conjunt escaldenc el porter Jesús Coca, el defensa Chus Rubio i l'attacantt Ahmed Belhadji, procedent de l'Oriola. I les oportunitats de mercat es van produir just la darrera setmana en forma d'un jove i d'un veterà, ambdós procedents de l'FC Andorra. Així doncs van arribar el jove Junior i el veterà davanter de 36 anys, Víctor Casadesús Per contra, han abandonat al disciplina del club jugadors com Marc Pujol, Christian Martínez, a banda de Bessone i Toni Lao que han penjat les botes.

Precisament, la solidesa del projecte és un dels motius que van portar a Coca a canviar l'Engordany per l'Inter. "Quan m'ho van proposar vaig tenir clar que volia venir. És l'actual campió i el projecte més sòlid que hi ha" va afirmar el porter, que va recordar que "la darrera temporada, amb el tema dels pagaments ho vaig passar malament, i necessitava una estabilitat que l'Inter em dona". A més a més, amb aquesta arribada es fomenta la competitivita. Coca té clar que "que hi hagi competència en totes les posicions del camp és molt bo" i parlant més concretament de la porteria va comentar que "jo he vingut aquí a sumar i competir amb Gomes, amb qui tinc una molt bona relació. Estic segur que aquesta competència serà bona per tots dos i per l'equip". 

L'Inter ha començat la temporada guanyant. Diumenge, en el primer partit oficial de la temporada, l'equip de Fede Bessone es va adjudicar la Supercopa davant la UE Sant Julià. Tot i els canvis que ha experimentat la plantilla, i el nou entrenador, l'Inter ha demostrat tenir la mateixa fermesa que la temporada passada. Ara comença la nova edició de la Lliga Multisegur, on els campions s'estrenaran davant l'FC Ordino, el nou equip de la categoria, coses del futbol. Comença el camí cap a la tercera lliga.