Carregant...

Detall de notícia

  • Marc Vales entrena amb la selecció. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 01/09/2021 A LES 16:24

'Tenim clar que estem davant un partit trampa'

Andorra la Vella.- La selecció andorrana de futbol s'enfronta demà a San Marino, en un dels pocs partits en què la tricolor parteix com a favorita per aconseguir el triomf. D'aquesta situació i de la primera aturada per a les seleccions en parlem amb Marc Vales, un dels jugadors que porta més temps vestint l'elàstica andorrana i que aporta experiència internacional en ser dels jugadors que fa diverses temporades que actua fora del país a les files de l'equip noruec del Sandefjord, que transita a mitja taula en la seva lliga.

Com afronten aquest partit, en què a priori tothom els dona com a favorits?
Al final sabem que sí, pel rànquing, sensacions en els darrers partits se'ns dona com a favorits, però tenim clar que és un partit trampa. Que ells vindran aquí per intentar créixer i que només aconseguirem la victòria si mantenim la nostra filosofia i fem un partit competitiu.

A banda del favoritisme, serà el primer partit que podran tenir públic al Nacional.
El futbol és interessant quan hi ha públic i molt ambient. És un partit molt important, primer partit a casa, la possibilitat d'aconseguir la vuitena victòria i amb les grades amb gent serà tot molt més fàcil. Nosaltres ho donarem tot i ells ens portaran.

En la mateixa finestra, juguen contra Anglaterra. Com s'afronta la preparació de dos partits amb rivlas tant diferents?
El partit de San Marino és la nostra final, és el partit marcat amb creu vermella per tornar a ser nosaltres i aconseguir guanyar punts i tornar a fer història. A partir d'aquí si ho aconseguim, ja pensarem en el següent que és contra una de les millors seleccions del món, en un estadi mític... i anirem a competir, però també a gaudir-lo.

A nivell personal, com es troba vostè?
Venia amb una petita lesió, i gràcies a Déu estic bé. Estic a disposició de l'entrenador i en condicions per jugar el partit.

Jugues a Noruega. En quin punt està la seva lliga?
Nosaltres anem a ritmes diferents, i ja fa temps que vam acabar la pretemporada i estem immersos de ple en la lliga i ja hem jugat la meitat del campionat.