Carregant...

Detall de notícia

  • Tere Morató celebra el gol que va marcar davant el Llevant en el Trofeu Teika. (Foto: Villarreal)
Per Eduard Piera, 30/08/2021 A LES 12:32

Doble estrena per Tere Morató i el Villarreal

Andorra al Vella.- Aquest cap de setmana comença la Primera Divisió espanyola i amb ella, el debut de Tere Morató, de manera oficial, amb el Villarreal. Una engegada especial, perquè tant la davantera com el club groguet s'estrenen. Ella amb la samarreta del seu nou equip i els castellonencs en la nova categoria després d'una aposta forta del club per l'equip que dirigeix la històrica jugadora Sara Monforte. El debut es produirà al camp d'un dels equips més veterans de la cateogira, l'Sporting de Huelva, a dos quarts de dotze.

Abans però, el Villarreal ha demostrat que no serà una comparsa, i en el primer Trofeu Teika, on s'ha enfrontat a equips consolidats en la màxima categoria del futbol espanyol com el València o el Llevant, que aquest any jugarà Champions, ha aconseguit un triomf i un empat. Precisament, Morató va anotar el gol que va suposar les taules contra el conjunt granota. A l'acabar la final, on les groguetes van derrotar el València per 2-0, la davantera va afirmar que "estem preparades per a lluitar per tot. Guanyar aquest trofeu és un bon pas abans de començar la lliga la setmana vinent" i va recordar la importància de jugar amb públic, tot afirmant que "trobàvem a faltar la gent".

Un equip amb experiència
Les castellonenques, tot i ser unes recentment arribades a la màxima categoria, s'han reforçat a consciència amb jugadores que ja coneixen la categoria, a banda de conservar el bloc que els hi va donar l'ascens. Així, juntament amb Morató, que després de despuntar a l'ENFAF i arribar a la base del Barça va debutar a Primera amb el Rayo, han arribat la portera internacional mexicana de 36 anys, Pamela Tajonar, que acumula 8 anys d'experiència a Primera, havent passat per equips com el Barça, el Màlaga, el Llevant les Planes o la EDF Logronyo, a banda d'haver jugat a les potents lligues sueca, amb el Malmoe, o americana amb el Western New York Flash.

A més a més, el conjunt de Monforte ha sumat també l'andalusa Raquel Pinel, que va debutar a la màxima categoria amb 15 anys a l'Sporting de Huelva, o Nérea Pérez Machado, que sorgida de la pedrera del Llevant, amb qui va debutar a primera fa una dècada, va jugar el darrer curs al Santa Teresa. La temporada dictarà sentència, però els guarismes de l'equip de Tere Morató apunten a una de les revelacions del campionat.